2009. május 26., kedd

több élet

Régen írtam elnézést,de nem kicsit sokat fogok fel a világból és rendszerezni kell.Na de csapjunk át a mondani való vonulatára.

Hazaértem cigi,tea pár percben mit csináljon az ember főleg ha nincs barátnője kutyája macskája,de inkább ha nincs barátnője.Közösségi oldal böngészése nő neműek nézegetése,kibernyálcsorgatás.Nem szép de ez van.

Nézegetem egyik lapot a másik után,sorjáznak a design macák a tele piercingelt beszólok neked meg kurvaanyázok vagányvagyok csajok.Már meg sem lepődöm hogy tizenkét évesek profilképei mintha pornó lenne.Oda nem kattintok éljen a zseni aki kiiratja az életkor.Flegma arcú design picsák megint csak oldalakon keresztül egyszer csak hopp.A sok élettelen sztárság és feltűnés után sóvárgó opálos tekintet között élet.

A kislány(merthogy 13 éves) arca ragyog tele van élettel.A fején fekete fejkendő és látszik hogy kopasz.Hátul horrorisztikus letisztultsággal sorakozik egy két orvosi ketyere és fiatalságát megkeserítő eszköz ami mégiscsak azért van hogy éljen.És mégis a tekintete.Tele élettel,és semmi póz semmi utálom a világot...nem ezt egyszerüen nem lehet leírni.

Nem lehet leírni azt a dühöt amit érzek hogy miért van ilyen a világon,hogy egy tizenhárom éves kislánynak ilyen dolgokat kell átélnie és mégis látszik a szemében az élni akarás és hogy tudja mekkora érték az élete valamint biztos vagyok benne hogy tudja mi a célja és nem fogja elpazarolni amit kap .És nem tudom leírni azt a dühöt amit akkor érzek amikor nőhöz nem hasonlító elkényeztetett flegma címlap picsának látszani akaró,meg a saját lelki világával meg küzdeni nem akaró elsatnyult nőnemüek huzogatják a szájukat és az úgynevezett problémáikról beszélnek.

Baba,fogd be a szádat és örülj annak hogy élsz.Örülj hogy van életed és ne kövesd el azt a baszott nagy hibát hogy nem fedezed fel kivagy,mész a tömeg után és hagyod hogy eltorzítsák a lelkedet ami után eltorzítod a testedet is.Nem ettől vagy menő hidd el...és főleg nem ettől vagy NŐ...


u.i:nem besértődni hepciáskodni fikázni hanem gondolkodni vitatkozni sorok között olvasni

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Mióta felfedeztem hogy blogolsz, napról napra várok valami éltető csemegét Tőled, valamit ami igazán emberi,közhelyek nélkül, és elgondolkodtató. "belelátsz" az életbe. Örülök, hogy olvashatlak, és sajnálom, hogy nem ismerlek.
(több több több írást..! :)