2009. június 4., csütörtök

trendy sapiens

Szerintem a divat váltotta meg az emberi evolúció azon egyedeit akik semmiségük miatt pusztultak volna el.A különböző trendek azok amik pótolják lélek és iq beli hiányosságaikat.Nem azt mondom hogy legyen az ember igénytelen,csak ez már kezd az arany ökörhöz hasonlítani amit a társaság jelentős része imád.Tehát ha tovább következtetünk akkor a társaság jelentős része genetikailag defektes és nem a természet része,egy külön faj vált ki az emberiségből.Nevezzük őket trendy sapienseknek.
A trendy sapiens nem képes éttermek parfümök hajvasaló és ilyen nyalánkságok nélkül létezni.A trendy sapiens képtelenné vált az idők folyamán arra( azért vegyük figyelembe hogy nem egy nagy időintervallumról beszélünk) hogy fenntartsa magát saját tudása és megérzései alapján ami természetes velejárója egy normális lélekkel és aggyal rendelkező homo sapiensnek.Természetes közegéből kirángatva megfullad.Csupán az alapvető alantas érzések működnek bennük.
Lényege a fogyasztás és hiányosságainak örökös leplezése, valamint a fénnyel ésszel lélekkel és alkotni teremteni képes egyedekkel szembeni gyűlölködés köpködés és ellenük való minden értelemben való csapdaállítás.
Ők nem léteznek ők csak vannak,vagyis lettek.
Tehát kedves arto sapiensek,vigyázzatok magatokra figyeljetek ezekre a nagy csordákban,felkapott itató helyeken tartózkodó lényekre.Ahol flitteres rózsaszín hányást láttok Barbi vagy Ken fejjel a közepén, azt a helyet kerüljétek.Nem azért mert félni kell tőlük...
tudjátok hogy miért...

u.i.:Megintcsak mondom hogy nem felháborodni,köpdösni,fikázni.Vitatkozni,elmagyarázni elmesélni,meg lehet győzni értelmesen.A legfontosabb itt is ,mint mindig hogy tisztelet a kivételnek.


minden jót

B

6 megjegyzés:

Névtelen írta...

Lehet túlreagálod. Úgy néz ki, mintha tartanál tőlük, holott azt írod, hogy képtelenek bármire is.

Véleményem szerint csapdát sem képesek állítani. Túl sok figyelmet fordítasz rájuk, és túl sokat feltételezel róluk!..

Belső összhangra törekedj, ne hajtóvadászatra.

botond.balogh írta...

A belső összhang megvan és nem ez tölti ki mindennapjaim nagy részét.
Ez csupán csak egy olyan jelenség amiről írnom kellett és valószínüleg még fogok is.Én nem félek és nem rettegek tőlük.Ez az írás nem az én félelmeim lecsapódása.Ez csak egy írás valamiről ami a világban van.

Névtelen írta...

én ezt elhiszem, és el is fogadom. csak meglehetősen nagyobb erőket éreztem ebben az írásban, mint az eddigiekben. Ennek értelmét meg én nem láttam nagyon.

"Én nem félek és nem rettegek tőlük."

és magadtól?

botond.balogh írta...

Ez a magamtól dolog érdekes.Egészen pontosan már csak nagyon kicsit.Küzdök magammal folyamatosan és ennyi.
De ezzel így van mindenki a világon.
Bár egyre többen vannak akik csak beállnak a sorba menetelni mert az jó meg kényelmes és nem kell magukkal foglalkozni.Szerintem.De ez elég összetett kérdéskör és én meg még félrészeg vagyok mert nem kicsi party volt tegnap:D

minden jót

Balogh Zoltán írta...

Hát nem tudom,szerintem a birkacsorda effektus semmiképpen nem jó irány,főleg ha mellé trendi öleb is társul.

Nekem tetszett az írásod,mert igaz.

Persze tisztelet a kivételnek!

Unknown írta...

Évek óta ugyanaz a nóta.:D